FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Blauw scherm bij het gebruik van FRITZ!VPN

Wanneer FRITZ!VPN is geïnstalleerd op je computer, zie je vaak een blauw scherm wanneer de computer uit de stand-bymodus wordt gewekt ("Suspend-To-Disk", "Hibernate").

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Meest recente Windows-updates installeren

• Installeer alle beschikbare Windows-updates, met inbegrip van het meest recente servicepack voor jouw Windows-versie. Ga naar www.microsoft.com voor informatie over downloaden en installeren.

2 Meest recente software voor netwerkadapters installeren

• Volg de instructies van de fabrikant voor de installatie van de meest recente apparaatstuurprogramma's of de nieuwste software voor alle LAN- en draadloze netwerkadapters op je computer.

Opmerking:Het komt vaak voor dat niet alle meest recente apparaatstuurprogramma's worden aangeboden door Windows Update. Gebruik daarom de stuurprogramma's van de website van de fabrikant (bijvoorbeeld Intel, Broadcom, Realtek). Stuurprogramma's voor de FRITZ!WLAN Sticks vind je in onze sectie voor downloads.

3 FRITZ!VPN verwijderen

Windows 8:

1. Druk op de toetscombinatie "Windows key" + "X" en selecteer "Control Panel" in het contextmenu.
  2. Klik op "Programs" en vervolgens op "Programs and Features".
  3. Dubbelklik op "FRITZ!VPN".
    • Het venster "Programs and Features" wordt geopend.
  4. Beantwoord de vraag "Are you sure you want to uninstall FRITZ!VPN?" in het venster "Programs and Features" met "Yes".
  5. Start je computer opnieuw op.

Windows 7:

1. Klik in Windows op "Start" en vervolgens op "Control Panel".
  2. Ga naar het menu "Control Panel", open de vervolgkeuzelijst "View by:" (in de rechterbovenhoek) en selecteer "Category".
  3. Klik op "Uninstall a program".
  4. Dubbelklik op "FRITZ!VPN".
    • Het venster "Programs and Features" wordt geopend.
  5. Beantwoord de vraag "Are you sure you want to uninstall FRITZ!VPN?" in het venster "Programs and Features" met "Yes".
  6. Start je computer opnieuw op.

4 Meest recente versie van de FRITZ!VPN-software installeren

1. Open onze VPN-servicepagina in een webbrowser.
  2. Download de FRITZ!VPN-software.

Belangrijk:Er zijn twee afzonderlijke versies van de FRITZ!VPN-software beschikbaar voor Windows 8.1 / 8 / 7 (64-bits of 32-bits).

3. Installeer FRITZ!VPN op de computer die je via VPN wilt verbinden met de FRITZ!Box.

5 Computer opnieuw opstarten

• Start je computer opnieuw op.