FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Analoge telefooncentrale met FRITZ!Box gebruiken

Eindapparaten die aan je analoge telefooncentrale zijn aangesloten, kunnen alle telefoonnummers gebruiken die in de FRITZ!Box zijn ingevoerd. Daarvoor sluit je de telefooncentrale aan de FRITZ!Box aan en configureer je beide apparaten voor parallel gebruik.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers in de FRITZ!Box configureren

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

2 Telefooncentrale met FRITZ!Box verbinden

• Verbind de telefooncentrale met de analoge poort van de FRITZ!Box.

3 Telefooncentrale in FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Schakel de poort "Fon 1" in, klik op "Next" en volg de instructies. De wizard voert je door de configuratie van de telefooncentrale.