FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service
Not your product?

Een met de FRITZ!Box verbonden analoge PBX configureren

Eindapparaten die zijn verbonden met je analoge PBX, kunnen alle telefoonnummers gebruiken die zijn opgegeven in de FRITZ!Box. Je kunt dit instellen door de PBX te verbinden met de FRITZ!Box en beide apparaten te configureren voor parallel gebruik.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers configureren in de FRITZ!Box

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

2 PBX aansluiten op de FRITZ!Box

• Sluit de PBX aan op de analoge extensie van de FRITZ!Box.

3 PBX configureren in de FRITZ!Box

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Selecteer de poort "FON 1", klik op "Next" en volg de instructies. Volg de stappen van de wizard om je PBX te configureren.