FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service
Not your product?

Telefoon die is verbonden met FRITZ!Box, gaat over terwijl er niemand belt

Een telefoon die is verbonden met je FRITZ!Box, gaat af en toe over hoewel niemand je heeft gebeld, of de telefoon gaat over meteen nadat je een telefoongesprek hebt beëindigd en hebt opgehangen, of de telefoon blijft overgaan hoewel de beller al heeft opgehangen. Wanneer je de hoorn opneemt, hoor je een kiestoon.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" uitschakelen

De volgende stappen zijn alleen vereist als de telefoon is verbonden met de analoge extensie "FON":

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor de betreffende telefoon.
  4. Klik op de tab "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" uit.
  6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Als de telefoon niet meer overgaat, dan heb je nieuwe berichten in het postvak van je provider van internettelefonie. De FRITZ!Box belt om te melden dat je nieuwe berichten hebt, omdat je telefonieprovider MWI (Message Waiting Indication) ondersteunt.

2 Alarm uitschakelen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Alarm" in het menu "Telephony".
  3. Schakel het alarm uit.