FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Bellers horen een bezettoon en geen beltoon als er al wordt gebeld met de FRITZ!Box

Bellers horen een bezettoon en geen beltoon als er al wordt gebeld met de FRITZ!Box.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor de betreffende telefoon.
  4. Klik op de tab "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Call rejection on busy (busy on busy)" uit.
  6. Schakel de optie "Call waiting" in.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Als hetzelfde telefoonnummer wordt gebruikt voor beide gesprekken, dan moet je het telefoonnummer kunnen gebruiken voor twee verbindingen tegelijk. Als bellers nog steeds een bezettoon horen, dan kan dit telefoonnummer slechts worden gebruikt voor één verbinding. Dat is waarom je telefonieprovider een bezettoon laat horen.