FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Maximale kabellengte

Je kunt diverse apparaten (bijvoorbeeld telefoonapparaten, printers, computers) aansluiten op je FRITZ!Box. De kabels van deze apparaten kunnen niet onbeperkt worden verlengd; dus we geven je hier informatie over de maximale lengte van elk type kabel.

1 Netwerkkabel

De netwerkkabel tussen de FRITZ!Box en een computer of hub/switch kan maximaal 100 m lang zijn.

2 Kabels voor telefoonapparaten

De kabel tussen een telefoonapparaat en een analoge extensie op de FRITZ!Box kan doorgaans 100 m lang zijn. Dit hangt af van het gebruikte telefoonapparaat.

3 Kabels voor USB-apparaten

De kabel van een USB-apparaat (bijvoorbeeld een printer, apparaat voor massaopslag) dat is verbonden met de USB-poort op de FRITZ!Box, moet niet langer zijn dan 5 m.