FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Bericht "Your FRITZ!OS is up to date."

Online-update kan niet worden uitgevoerd. Wanneer je op de knop "Find New FRITZ!OS" klikt, geeft de FRITZ!Box het bericht "Your FRITZ!OS is up to date." weer.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Controleren of een nieuwere versie beschikbaar is

1. Klik op "Overview" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Controleer welke versie van FRITZ!OS is geïnstalleerd en noteer het weergegeven versienummer.
  3. Roep onze downloadsectie op in een webbrowser.
  4. Selecteer de productgroep "FRITZ!Box" en vervolgens je product.
  5. Noteer de weergegeven versie van FRITZ!OS voor jouw editie van de FRITZ!Box.

Kijk in de downloadsectie en als de versie van FRITZ!OS die daar voor jouw product of producteditie (bijvoorbeeld FRITZ!Box 7490 Edition A/CH) beschikbaar is, gelijk is aan de versie die wordt weergegeven in de gebruikersinterface, dan is er momenteel geen nieuwere versie van FRITZ!OS. Je kunt deze dan dus niet bijwerken.

2 Firmware handmatig bijwerken

Een nieuwe FRITZ!OS-versie voor de online-update wordt mogelijk iets later uitgebracht dan voor de handmatige update. Bijgevolg is er een korte tijd waarin een FRITZ!OS dat al was uitgebracht voor handmatige download, niet kan worden gevonden met de functie van de FRITZ!Box voor online-update:

3 Internetprovider verhindert update

Sommige internetproviders verhinderen het handmatig installeren van de FRITZ!OS-update voor je FRITZ!Box. In dit geval kun je tijdelijk of permanent geen update installeren met de FRITZ!Box-gebruikersinterface. Neem voor informatie hierover rechtstreeks contact op met je provider en vraag wanneer het weer mogelijk is handmatige updates uit te voeren of wanneer de internetprovider de update automatisch installeert.