FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Foutmelding "Registration at the 'FRITZ!VPN' service failed". VPN-verbindingen worden niet weergegeven

VPN-verbindingen die met de FRITZ!VPN-software zijn geconfigureerd, worden niet weergegeven. Het bericht "Registration at the 'FRITZ!VPN' service failed" wordt voortdurend weergegeven in de statusbalk van FRITZ!VPN.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Meest recente versie van de FRITZ!VPN-software installeren

1. Open onze VPN-servicepagina in een webbrowser.
  2. Download de FRITZ!VPN-software.

Belangrijk:Er zijn twee afzonderlijke versies van de FRITZ!VPN-software beschikbaar voor Windows 8.1 / 8 / 7 (64-bits of 32-bits).

3. Installeer FRITZ!VPN op de computer die je via VPN wilt verbinden met de FRITZ!Box.

2 IPSec-VPN-software van andere fabrikanten verwijderen

Als andere IPSec-VPN-software is geïnstalleerd op de computer met FRITZ!VPN, kun je FRITZ!VPN doorgaans niet gebruiken.

Opmerking:FRITZ!VPN koppelt een "intermediate driver" met de netwerkadapter van de computer. Dit stuurprogramma filtert alle gegevenspakketten naar en van het IP-netwerk van de FRITZ!Box. Als je aanvullende IPSec-VPN-software met tussenliggende stuurprogramma's gebruikt, kunnen de stuurprogramma's elkaar beïnvloeden en sturen.

• Verwijder op de computer met FRITZ!VPN alle andere IPSec-VPN-software volgens de instructies van de betreffende fabrikant.

3 Stuurprogramma voor mobiel breedband wordt niet ondersteund

De FRITZ!VPN-software kan momenteel niet worden gebruikt met het stuurprogramma voor mobiel breedband voor Windows 8 / 7 of Huawei ("HUAWEI Mobile Connect"). Als de internetverbinding tot stand is gebracht met een modem of dongle voor mobiel breedband die voldoet aan de LTE- of UMTS-standaard voor mobiel, en de modem of dongle dit stuurprogramma gebruikt, kun je geen VPN-verbinding maken met FRITZ!VPN.

Tijdelijke oplossing

Je kunt de FRITZ!VPN-software gebruiken als de modem of dongle voor mobiel breedband ook werkt zonder stuurprogramma voor mobiel breedband:

• Stel de modem of dongle voor mobiel breedband zo in dat deze een ander stuurprogramma gebruikt (bijvoorbeeld een stuurprogramma voor "WAN-Miniport(IP)") in plaats van het stuurprogramma voor mobiel breedband voor Windows 8 / 7 of Huawei.

Opmerking:Informatie over het gebruik van de modem of dongle voor mobiel breedband met andere stuurprogramma's vind je in de handleiding van het apparaat. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.