FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!Box vergeten

De gebruikersinterface van je FRITZ!Box kun je met een zelfgekozen wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten, herstel dan het wachtwoord of laad de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord toekennen.

1 Wachtwoord herstellen

Wanneer je de pushservice "Forgot password" hebt geconfigureerd, stuurt de FRITZ!Box een e-mail met een toegangslink waarmee je het wachtwoord kunt herstellen:

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op de link "Forgot your password?".
  3. Klik op de knop "Send Push Service mail". Als de knop niet wordt weergegeven, ga je verder met de volgende maatregel. De Push service "Forgot password" is niet geconfigureerd.
  4. Haal de e-mail op met een apparaat waarop je het verzenden en ontvangen van e-mails hebt ingeschakeld en volg de aanwijzingen in de e-mail.
  5. Als je geen e-mail hebt ontvangen van de FRITZ!Box, ga je verder met de volgende maatregel. Of de e-mailaccountgegevens zijn onjuist ingevoerd bij de push service, of de FRITZ!Box heeft geen internetverbinding.

2 Fabrieksinstellingen laden en FRITZ!Box opnieuw configureren

Fabrieksinstellingen laden

1. Ontkoppel de FRITZ!Box gedurende 1 minuut van de stroomvoorziening.
  2. Open binnen 10 minuten de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  3. Klik op de link "Forgot your password?".
  4. Klik op de knop "Restore Factory Settings".
  5. Open na het laden van de fabrieksinstellingen de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

FRITZ!Box configureren

1. Configureer de FRITZ!Box opnieuw. Als je eerst een back-up hebt gemaakt van de instellingen van de FRITZ!Box, herstel dan de instellingen. Let er hierbij op dat je niet het wachtwoord van de FRITZ!Box herstelt.
  2. Configureer de Push service "forgot password", zodat je jezelf in de toekomst het wachtwoord gemakkelijk per e-mail kunt laten toesturen.