FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

All-in-one apparaat (printer / Scanner / Fax) met FRITZ!Box gebruiken

Je kunt ook een all-in-one apparaat (ook wel multifunctioneel apparaat of multifunctionele printer genoemd) aansluiten aan de FRITZ!Box en deze gebruiken om te printen, scannen en faxen. Als het all-in-one apparaat ook over een telefoon beschikt, kun je hiermee ook telefoneren.

1 Printer / scanner configureren

Als je all-in-one apparaat over een netwerkaansluiting of een WiFi module beschikt, kun je deze eenvoudig met een LAN-poort of het draadloze netwerk van de FRITZ!Box verbinden en zo gebruiken met alle apparaten in het thuisnetwerk.

Ook als het all-in-one apparaat alleen een USB-poort heeft, kun je deze met de FRITZ!Box verbinden. Het all-in-one apparaat kan dan echter alleen worden gebruikt met Windows-computers:

• Verbind het all-in-one apparaat met een netwerkkabel of via het draadloze netwerk met de FRITZ!Box en configureer het apparaat als netwerkprinter. Als het apparaat alleen over een USB-poort beschikt:
      1. Gebruik een USB-kabel om het all-in-one apparaat te verbinden met de FRITZ!Box.
      2. Configureer het all-in-one apparaat met behulp van het programma FRITZ!Box USB remote connection eerst als printer en daarna als scanner.

2 Fax / telefoon configureren

1. Verbind het all-in-one apparaat met de analoge poort van de FRITZ!Box.
  2. Configureer het all-in-one apparaat in de FRITZ!Box als Faxapparaat. Als het apparaat over een geïntegreerde telefoon beschikt, configureer je het apparaat als telefoon-fax combinatieapparaat.
  3. Als de fabrikant van het all-in-one apparaat een programma of app ter beschikking stelt voor het versturen van faxberichten, configureer je deze volgens de instructies van de fabrikant op de apparaten waarmee je faxberichten wilt versturen.