FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Maximale aantal gesprekken via FRITZ!Box

Het maximale aantal gesprekken dat je kunt voeren via de FRITZ!Box wordt begrensd door de interface (bijvoorbeeld DECT, LAN, FON 1). Via internet kun je vijf gesprekken voeren. Het aantal mogelijke gesprekken per interface sommen we hieronder gedetailleerd op. Om erachter te komen hoeveel gesprekken je kunt voeren met je toestellen zul je een beetje moeten rekenen. We hebben een aantal rekenvoorbeelden voor je uitgewerkt.

1 IP-telefoons

Bij een gesprek met een IP-telefoon dat is geconfigureerd voor de poort "LAN/WAN", worden twee verbindingen tot stand gebracht: de interne verbinding tussen de IP-telefoon en de FRITZ!Box en de verbinding met de externe gesprekspartner. Daarom kun je met IP-telefoons maximaal twee gesprekken tegelijkertijd voeren en het aantal mogelijke gesprekken wordt verminderd.

Voorbeelden:
Als er met een IP-telefoon een gesprek wordt gevoerd, kunnen er met de andere interfaces nog drie extra gesprekken worden gevoerd.
Als er met twee IP-telefoons gesprekken worden gevoerd, kan er met de andere interfaces nog één extra gesprek worden gevoerd.

2 Analoge apparaten

Met een analoog eindapparaat dat is aangesloten op de "FON"-poort kun je een gesprek voeren.

3 Geïntegreerd antwoordapparaat en faxfunctie

Het antwoordapparaat en de fax kunnen elk een oproep aannemen. Alle verdere oproepen krijgen een bezettoon, zelfs wanneer meerdere antwoordapparaten zijn geconfigureerd. Tijdens het ontvangen van een faxbericht is het niet mogelijk om een faxbericht te verzenden en andersom ook niet.