FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service
Not your product?

Niet genoeg ruimte beschikbaar in opslag (NAS)

Bestanden kunnen niet worden gekopieerd naar de opslag (NAS) van de FRITZ!Box, hoewel er voldoende geheugen beschikbaar is op het USB-opslagapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box.

Wanneer je Windows Explorer of Apple OS X Finder gebruikt om bestanden te kopiëren op het opslagapparaat, of de FRITZ!NAS-gebruikersinterface (http://fritz.nas) gebruikt om de bestanden te kopiëren, wordt een van de volgende foutmeldingen weergegeven:

• Niet genoeg ruimte beschikbaar op FRITZ.NAS (\\fritz.box).
  • Er is niet genoeg ruimte beschikbaar op het station.
  • De bewerking kan niet worden voltooid omdat het station vol is.
  • De kopieerbewerking is onderbroken. Controleer of er een verbinding is, of er voldoende geheugen beschikbaar is en of het opslagmedium niet beveiligd is tegen schrijven.

Oorzaak

• De bestanden worden doorgestuurd naar de hoofdmap of een map in de hoofdmap van FRITZ.NAS (bijvoorbeeld "images", "documents", "FRITZ"). Deze mappen bevinden zich in het interne geheugen van de FRITZ!Box en daar is onvoldoende ruimte beschikbaar voor de bestanden die je wilt doorsturen.

Opmerking:Sommige netwerkapparaten (bijvoorbeeld Windows-computers) geven een hogere opslagcapaciteit voor FRITZ!NAS weer dan de werkelijk beschikbare capaciteit. Meer informatie over dit onderwerp vind je in deze handleiding.

1 Bestanden doorsturen naar het USB-opslagapparaat

Bestanden doorsturen naar het USB-opslagapparaat dat met de FRITZ!Box is verbonden:

• Kopieer de bestanden naar een map op het USB-opslagapparaat dat met de FRITZ!Box is verbonden.
    • Als je Windows Explorer of Apple OS X Finder gebruikt:
      • Open de netwerkmap "FRITZ.NAS" en selecteer de map met dezelfde naam als het USB-opslagapparaat dat met de FRITZ!Box is verbonden. Kopieer de bestanden naar een map op het apparaat (zie fig.)

Fig.: USB-opslagapparaat dat is verbonden met FRITZ!Box (Windows 7)

• Als je een webbrowser gebruikt:
      • Klik op een map met dezelfde naam als het USB-opslagapparaat dat met de FRITZ!Box is verbonden en kopieer de bestanden naar een map op het apparaat (zie fig.).

Fig.: USB-opslagapparaat dat is verbonden met FRITZ!Box (webbrowser)