FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Installatie begint niet bij klikken op de koppeling "USB Remote Connection software"

Het is niet mogelijk de software FRITZ!Box USB Remote Connection te installeren via de koppeling "USB Remote Connection software" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Oorzaak

• De instellingen van de webbrowser verhinderen dat het venster voor het installeren van de software automatisch wordt geopend.

1 Instellingen van webbrowser aanpassen

• Configureer je webbrowser zodat pop-upvensters van de FRITZ!Box-gebruikersinterface worden toegestaan. Als je vragen hebt, neem je contact op met de fabrikant van de webbrowser.
    • Hier laten we je zie hoe je kunt instellen dat pop-upvensters worden geopend in webbrowsers, bijvoorbeeld Microsoft Internet Explorer en Mozilla Firefox:
      • Microsoft Internet Explorer
        1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
        2. Klik op "Pop-up Blocker" en vervolgens op "Pop-up Blocker Settings".
        3. Typ fritz.box onder "Address of website to allow".
        4. Klik op "Add" en vervolgens op "Close".
      • Mozilla Firefox
        1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
        2. Klik op "Options" en vervolgens op "Content".
        3. Klik op de knop "Exceptions..." naast de optie "Block pop-up windows".
        4. Typ fritz.box onder "Address of website".
        5. Klik op "Allow" en vervolgens op "Close".