FRITZ!Box 6840 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6840 LTE Service

Een MyFRITZ!-account registreren en configureren in de FRITZ!Box

Met MyFRITZ! heb je veilige toegang tot je FRITZ!Box vanaf internet. Op die manier kun je overal en altijd het volgende doen met je smartphone, tablet of computer:

• de oproeplijst van de FRITZ!Box controleren en spraakberichten beluisteren die zijn opgeslagen op het FRITZ!Box-antwoordapparaat.
  • toegang krijgen tot FRITZ!NAS om bestanden te uploaden of downloaden, of om multimedia-inhoud af te spelen.
  • de statusinformatie controleren die wordt weergegeven in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, en instellingen wijzigen.
  • smart apparaten in het FRITZ!Box-thuisnetwerk (bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200) beheren en het energieverbruik van de verbonden apparaten controleren.

Je persoonlijke gegevens worden altijd uitsluitend in de FRITZ!Box opgeslagen en worden niet overgezet naar MyFRITZ!-servers van AVM of een andere service of provider.

Je kunt MyFRITZ! gebruiken door een MyFRITZ!-account te registreren en dit account te configureren in je FRITZ!Box. Je kunt MyFRITZ! gratis gebruiken. Neem de algemene gebruiksvoorwaarden van MyFRITZ! door.

Randvoorwaarden / beperkingen

• De FRITZ!Box moet een publiek IPv4-adres of een IPv6-adres van de internetprovider verkrijgen.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Een MyFRITZ!-account instellen en configureren op de FRITZ!Box

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "MyFRITZ! account" in het menu "Internet".
  3. Schakel de optie "Create a new MyFRITZ! account" in.
  4. Voer in het veld "E-Mail address" je e-mailadres in.
  5. Voer in het veld "MyFRITZ! password" een wachtwoord naar keuze in en klik op "Next".

Opmerking:In de toekomst zul je het MyFRITZ!-wachtwoord nodig hebben om in te loggen bij myfritz.net. Nadat je bent ingelogd, word je door myfritz.net omgeleid naar je FRITZ!Box.

6. Bevestig het bericht "Configuring Internet Access to the FRITZ!Box" met "Next",
    • of, als je nog geen gebruikers in de FRITZ!Box hebt geconfigureerd:
      • Voer in de betreffende velden een naam en een wachtwoord naar keuze in voor de gebruiker en klik op "Next".

Opmerking:Het wachtwoord van de FRITZ!Box wordt niet doorgegeven aan MYFRITZ!-servers. Het wordt alleen op je FRITZ!Box opgeslagen. In de toekomst zul je het wachtwoord nodig hebben om in te loggen bij je FRITZ!Box nadat je bent omgeleid door myfritz.net.

7. Klik op "Finish".
    • MyFRITZ! stuurt een e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.
  8. Open de e-mail vanuit MyFRITZ! en klik op de koppeling om te bevestigen dat je een MyFRITZ!-account aanmaakt.

Belangrijk:Als je de e-mail niet hebt ontvangen, is deze waarschijnlijk door je e-mailprovider of e-mailclient behandeld als spam en is deze verplaatst naar de map voor spam. Controleer in dit geval de map voor spam in je postvak.

9. Lees de gebruiksvoorwaarden aandachtig door. Wanneer je klaar bent, schakel je de optie "I agree to the terms of use" in.
  10. Klik op de knop "Activate Account" om de registratieprocedure te voltooien.
    • MyFRITZ! stuurt je een e-mail om te bevestigen dat je MyFRITZ!-account is gemaakt.

Wanneer je de configuratie hebt voltooid, wordt de FRITZ!Box automatisch geregistreerd bij MyFRITZ! (zie fig.) en kun je myfritz.net gebruiken voor toegang tot je FRITZ!Box.

Fig.: MyFRITZ!-account in de FRITZ!Box-gebruikersinterface