FRITZ!Box 6890 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6890 LTE Service

MyFRITZ!-wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten voor je MyFRITZ!-account, vraag dan een nieuw MyFRITZ!-wachtwoord aan en configureer dit in je FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Nieuw MyFRITZ!-wachtwoord aanvragen

1. open myfritz.net in een webbrowser.
  2. Klik onder de invoervelden voor het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord op de link "u hebt geen wachtwoord?".
  3. Voer in het invoerveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!.
  4. Klik op "MyFRITZ!-wachtwoord aanvragen".
  5. Los de captcha op.
    • MyFRITZ! stuurt nu een e-mail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.
  6. Open de e-mail die je hebt ontvangen van MyFRITZ! en klik op de knop "Nieuw MyFRITZ!-wachtwoord toekennen".

Belangrijk:Als je de e-mail niet hebt ontvangen, dan is deze vermoedelijk door een spamfilter of door een berichtregel naar een andere map van je e-mail postvak verplaatst. Controleer in dit geval alle mappen van je e-mail postvak.

7. Voer in de invoervelden "Wachtwoord" en "Wachtwoord bevestigen" een wachtwoord naar keuze in en klik op "Procedure afsluiten".
    • Het nieuwe wachtwoord is nu geldig voor je MyFRITZ!-account.

2 Nieuw wachtwoord in de FRITZ!Box instellen voor MyFRITZ!

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!account".
  3. Klik rechts van het e-mailadres op de link "Another MyFRITZ! account".
  4. Schakel de optie "Register the FRITZ!Box with an existing MyFRITZ! account" in.
  5. Voer in het invoerveld "MyFRITZ! password" het nieuwe wachtwoord in en klik op "Next".