FRITZ!Box 6890 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6890 LTE Service

Kan FRITZ!VPN worden gebruikt onder Windows 10?

De meest recente Duitse versie van het programma FRITZ!VPN (FRITZ!Fernzugang) kan ook worden gebruikt onder Windows 10. Deze versie is te downloaden op de Duitse VPN-servicepagina

De meest recente engelse versie van het programma FRITZ!VPN kan momenteel niet worden gebruikt onder Windows 10. We werken aan een nieuwe Engelse versie van FRITZ!VPN. We kunnen nog geen datum voor de update noemen. Of er een update beschikbaar is, kun je controleren op onze VPN-servicepagina.

Opmerking:Tot er een nieuwe Engelse versie van FRITZ!VPN beschikbaar is, kun je de VPN-verbinding tot stand brengen met de Duitse versie van FRITZ!VPN of de Shrew Soft VPN Client.