FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Pinapparaat gebruiken

Je kunt een pinapparaat aansluiten op een analoge poort, de poort voor ISDN-apparaten of een LAN-poort van je FRITZ!Box en het apparaat vervolgens gebruiken om betaalkaarten te lezen.

Belangrijk:Als het pinapparaat is voorzien van een LAN-poort (ethernet), verbind je het apparaat met een LAN-poort van de FRITZ!Box en configureer je het voor gebruik in het FRITZ!Box-thuisnetwerk.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Pinapparaat als telefoon configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop "Configure New Device" en volg de instructies.
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Als je tijdens het configureren niet kunt selecteren met welke aansluiting het apparaat is verbonden, is al een ander telefoonapparaat geconfigureerd op deze aansluiting. Je moet dit apparaat eerst verwijderen.