FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service
Not your product?

Kan FRITZ!DECT 200 niet registreren

De registratie van FRITZ!DECT 200 mislukt. Na automatische configuratie blijft het lampje "DECT" op FRITZ!DECT 200 knipperen en er kan geen DECT-verbinding worden gemaakt tussen de FRITZ!Box en FRITZ!DECT 200.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Maximale aantal is bereikt

Je kunt maximaal tien FRITZ!DECT 200-contactdozen registreren bij de FRITZ!Box. Als je al tien apparaten hebt geregistreerd, kun je geen andere apparaten meer registreren.

Opmerking:Het registreren van een FRITZ!DECT 200 heeft geen invloed op het aantal telefoons, DECT-repeaters of Comet DECT-apparaten dat je kunt registreren.

2 Toetsvergrendeling uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Buttons and LEDs" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Keylock".
  4. Schakel de toetsvergrendeling uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 "Reduce DECT field strength" uitschakelen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Base Station" in het menu "DECT".
  3. Schakel de optie "Reduce DECT field strength" uit in de sectie "Radio Field Strength".
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

4 "DECT Eco" uitschakelen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Base Station" in het menu "DECT".
  3. Schakel de optie "DECT Eco" uit in de sectie "Radio Field Strength".
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

5 Versleuteling inschakelen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Base Station" in het menu "DECT".
  3. Ga naar de sectie "Security" en schakel de optie "Permit only secure DECT connections (recommended)" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  5. Als de optie is uitgeschakeld, moet je de FRITZ!Box opnieuw opstarten zodra je de gebruikersinterface gebruikt ("System > Backup > Restart").

6 FRITZ!DECT 200 opnieuw registreren

Registratie van FRITZ!DECT 200 ongedaan maken

• Houd de knop "DECT" op de FRITZ!DECT 200 ten minste 6 seconden ingedrukt.

Het lampje "DECT" begint te knipperen zodra de registratie van de FRITZ!DECT 200 ongedaan is gemaakt.

FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

FRITZ!DECT 200 registreren

1. FRITZ!DECT 200 uitschakelen
  2. Druk op de knop "DECT" op je FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconden ingedrukt totdat het lampje "DECT" of "Info" op de FRITZ!Box begint te knipperen.
  3. Zet de FRITZ!DECT 200 binnen de volgende 10 seconden weer aan.