FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service
Not your product?

FRITZ!App Ticker geeft de foutmelding "The FRITZ!Box cannot be reached for remote maintenance" weer

De oproeplijst wordt niet automatisch vernieuwd door FRITZ!App Ticker. Wanneer je probeert de oproeplijst handmatig te synchroniseren, geeft FRITZ!App Ticker de foutmelding "The FRITZ!Box cannot be reached for remote maintenance" weer.

Oorzaak

• De FRITZ!Box heeft geen verbinding met internet, heeft geen publiek IP-adres verkregen, of is niet goed geconfigureerd.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Controleren of een publiek IP-adres is verkregen

De FRITZ!Box is alleen toegankelijk via internet als de FRITZ!Box een publiek IP-adres van je internetprovider krijgt tijdens het maken van de internetverbinding:

Belangrijk:De FRITZ!Box is alleen toegankelijk via IPv6 wanneer een internetverbinding via DS-Lite wordt gebruikt. Bekijk de informatie over dit onderwerp in deze handleiding. Wanneer DS-Lite actief is, wordt de status "IPv4 over DS Lite" weergegeven onder "Connections" op de pagina "Overview" van de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

2 Permanente internetverbinding handhaven

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Account Information" in het menu "Internet".
  3. Klik op "Change connection settings".
  4. Schakel de optie "Maintain permanently (recommended for flat rates)" in.

Belangrijk:Als de optie niet beschikbaar is, dan heeft de FRITZ!Box al een permanente verbinding met internet.

5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Internettoegang via HTTPS inschakelen voor de FRITZ!Box

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "MyFRITZ! account" in het menu "Internet".
  3. Ga naar de sectie "FRITZ!Box Internet Access" en schakel de optie "Internet access to the FRITZ!Box via HTTPS enabled" in.