FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Een draadloze telefoon registreren bij de FRITZ!Box

Onze FRITZ!Fon-modellen zijn een ideale aanvulling op je FRITZ!Box. Het is echter ook mogelijk draadloze telefoons van een andere fabrikant te registreren bij je FRITZ!Box. Je kunt het menu van de telefoon of de wizard voor telefoonapparaten in de FRITZ!Box-gebruikersinterface gebruiken om de registratieprocedure te starten.

Randvoorwaarden / beperkingen

• Je kunt maximaal zes draadloze telefoons registreren bij de FRITZ!Box.
  • De draadloze telefoon moet het DECT-GAP-profiel ondersteunen.

Opmerking:DECT-GAP is een gebruikelijke standaard voor draadloze telefoons en draadloze gegevenstransmissie. Alle FRITZ!Fon-modellen ondersteunen deze standaard.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Wizard voor telefoonapparaten gebruiken voor registratie van de telefoon

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Schakel de optie "DECT (cordless telephone)" in en klik op "Next".
  6. Start de registratieprocedure op de telefoon, klik op "Connect" en volg de instructies.
  7. Als je daarom wordt gevraagd, voer je de pincode van de FRITZ!Box in op de telefoon. De pincode die standaard wordt geleverd, is "0000".

Opmerking:Het is niet nodig op de knop "DECT" op de FRITZ!Box te drukken wanneer je de wizard gebruikt om telefoonapparaten te registreren.

2 Telefoon registreren via menu

FRITZ!Fon registreren

1. Zet de telefoon aan en druk op de rechterselectieknop bij "Register".
    • Als "register" niet wordt weergegeven boven de rechterselectieknop:
      1. Druk op de toets "Menu".
      2. Selecteer het menu "Settings" en druk op "OK".
      3. "Registration" > "Register" > "OK"
  2. Wacht tot het bericht "Press and hold down DECT button on the base station!" verschijnt.
  3. Druk op de knop "DECT" op je FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconden ingedrukt totdat het lampje "DECT" of "Info" op de FRITZ!Box begint te knipperen.
  4. Als je daarom wordt gevraagd, voer je de viercijferige pincode van de FRITZ!Box in op de telefoon. Bevestig met "OK".

Opmerking:Je hoeft een pincode alleen in te voeren als je de vooraf geconfigureerde pincode hebt gewijzigd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface in het menu "DECT > Base Station".

Draadloze telefoon van andere fabrikant registreren

1. Zet je telefoon in de registratiemodus.

Opmerking:De procedure hangt af van de fabrikant en het model. Informatie over de configuratie van het apparaat vind je in de bijbehorende handleiding. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.

2. Druk op de knop "DECT" op je FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconden ingedrukt totdat het lampje "DECT" of "Info" op de FRITZ!Box begint te knipperen.
  3. Als je daarom wordt gevraagd, voer je de viercijferige pincode van de FRITZ!Box in op de telefoon.