FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Antwoordapparaat reageert niet

Het antwoordapparaat van de FRITZ!Box reageert niet op inkomende oproepen. Bellers horen geen begroeting en kunnen geen bericht achterlaten.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Wachttijd voor aannemen van oproepen verkorten of antwoordapparaat opnieuw configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende antwoordapparaat.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Accept call after" als wachttijd "20 seconds".
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
  6. Als het antwoordapparaat nu niet reageert, is het antwoordapparaat verkeerd geconfigureerd:
    1. Klik in het menu "Telephony Devices" op de knop (Verwijderen) bij het betreffende antwoordapparaat.
    2. Configureer het antwoordapparaat opnieuw.
    • Als het antwoordapparaat nu reageert, signaleert je telefonieprovider niet voortdurend een oproep. De onderbreking van de signalering is meestal niet herkenbaar, omdat een aangesloten telefoon continu overgaat. Voor het antwoordapparaat lijkt het echter dat de oproep is beëindigd voordat de 20 seconden zijn verstreken. Dit is geen fout van de FRITZ!Box.

Opmerking:Je kunt nu de tijd stap voor stap weer verlengen. Uit eigen onderzoek is gebleken dat het doorgaans mogelijk is een wachttijd van 35 seconden te configureren, omdat de betreffende provider de oproep niet opnieuw signaleert voordat de 35 seconden zijn verstreken.
      In de oproeplijst van de FRITZ!Box zie je of de inkomende oproep meer dan eens is gesignaleerd. In dit geval zijn er voor één oproep meerdere vermeldingen te zien.