FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service
This document is also available for the following products:

Sinds een update van FRITZ!OS ontbreken de apparaten van het thuisnetwerk in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Wanneer je de FRITZ!Box opnieuw opstart, bijvoorbeeld na de installatie van een FRITZ!OS-update, worden enkele of alle smart apparaten (FRITZ!DECT 200 of Comet DECT) van het thuisnetwerk niet meer weergegeven in het overzicht van het thuisnetwerk onder "All connected or registered home network devices". De verbindingsstatus "not connected" wordt weergegeven voor de betreffende apparaten in het menu "Smart Home".

1 Wachten totdat de verbinding automatisch tot stand wordt gebracht

FRITZ!DECT 200 en Comet DECT werken volgens de standaard DECT ULE (Ultra Low Energy). Bij gebruik van deze standaard voor radio wordt voor de communicatie tussen de smart apparaten van je thuisnetwerk en de FRITZ!Box alleen een langer interval gebruikt. Wanneer de FRITZ!Box opnieuw wordt opgestart, bijvoorbeeld na een update van FRITZ!OS, kan het tot wel 15 minuten (of 60 minuten tijdens "vacation switching") duren voordat de verbinding automatisch opnieuw tot stand wordt gebracht.
Je hoeft de smart apparaten van het thuisnetwerk dus niet handmatig te registreren bij de FRITZ!Box nadat deze opnieuw is opgestart. Je kunt gewoon wachten totdat deze automatisch worden verbonden.