FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service
Not your product?

FRITZ!App Ticker instellen

Als je FRITZ!App Ticker toevoegt aan het startscherm van je Android-apparaat, geeft FRITZ!App Ticker je steeds een melding als je oproepen naar je FRITZ!Box hebt gemist.

Voorwaarden / Beperkingen

• Android versie 2.1 of later moet zijn geïnstalleerd op de smartphone of tablet.

1 Voorbereidingen

Met MyFRITZ! heb je altijd toegang tot de FRITZ!Box via internet, zelfs als de FRITZ!Box regelmatig een ander publiek IP-adres krijgt van de internetprovider:

Opmerking:Als je al een andere Dynamic DNS-service gebruikt, kun je ook deze service gebruiken in plaats van MyFRITZ!.

1. Configureer in de FRITZ!Box een MyFRITZ!-account.
  2. Bepaal de MyFRITZ!-domeinnaam van de FRITZ!Box.

2 FRITZ!App Ticker installeren

• Download FRITZ!App Ticker uit de Google Play Store en installeer de app op je smartphone.

3 FRITZ!App Ticker instellen

1. Tik op je startscherm op een leeg gebied en houd dit vast.
  2. Selecteer FRITZ!App Ticker in de lijst "Widgets" in het volgende dialoogvenster.
    • FRITZ!App Ticker wordt weergegeven op je startscherm.
  3. Wanneer je de app voor het eerst configureert, moet je eenmalig de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren die je in de FRITZ!Box hebt gedefinieerd voor externe toegang.

De oproeplijst wordt dan op de achtergrond automatisch vernieuwd door FRITZ!App Ticker. Als het apparaat in de stand-bymodus staat, wordt de oproeplijst vernieuwd zodra het apparaat weer uit stand-by wordt gehaald.