FRITZ!Box 7272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7272 Service

Foutmelding "Error 1722 [...]" bij de installatie van FRITZ!VPN

De installatie van de FRITZ!VPN-software op een Windows-computer wordt automatisch onderbroken. De volgende foutmelding wordt weergegeven:

• "Error 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor."

Oorzaak

• Het besturingssysteem van de computer wordt niet ondersteund door de versie van FRITZ!VPN die je wilt installeren.

1 Juiste versie van software downloaden en installeren

Je kunt FRITZ!VPN gebruiken in Windows 8.1 / 8 / 7 (64-bits en 32-bits). Installeer de juiste versie voor je besturingssysteem:

1. Open onze VPN-servicepagina in een webbrowser.
  2. Download de FRITZ!VPN-software.

Belangrijk:Er zijn twee afzonderlijke versies van de FRITZ!VPN-software beschikbaar voor Windows 8.1 / 8 / 7 (64-bits of 32-bits).

3. Installeer FRITZ!VPN op de computer die je via VPN wilt verbinden met de FRITZ!Box.