FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service
Not your product?

Contacten van smartphone exporteren naar een FRITZ!Box-telefoonboek

Je kunt FRITZ!App Fon gebruiken om gegevens van de app Personen op je smartphone te exporteren naar een FRITZ!Box-telefoonboek.

Randvoorwaarden / beperkingen

• De app Personen kan maximaal 300 items bevatten.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Voorbereidingen

FRITZ!App Fon instellen

Toegang tot contacten geven in iOS

Als je wilt dat FRITZ!App Fon toegang heeft tot de contacten op je iOS-apparaat onder iOS, moet je dit eerst instellen (FRITZ!App Fon toegang verlenen tot je contacten):

1. Open de iOS-instellingen.
  2. Tik op "Privacy" en vervolgens op "Contacts".
  3. Geef de FRITZ!App Fon toegang tot de contacten.

Contacten selecteren om te exporteren in Android

Met de app Personen van je Android-apparaat kun je je weergaven (bijvoorbeeld "Contacts to display") en lijsten aanpassen. Je kunt daar definiëren welke contactgroepen worden weergegeven. De configuratie van de app Personen bepaalt of alle contacten of alleen bepaalde contacten worden geëxporteerd.

Opmerking:Informatie over de configuratie van de app Personen vind je in de handleiding van het apparaat. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.

2 Contacten exporteren met FRITZ!App Fon

1. Start FRITZ!App Fon.
  2. Tik op "More" en vervolgens op "Export contacts".
  3. Een e-mail met een bijgevoegd XML-bestand met de contacten wordt automatisch gegenereerd.
  4. Wanneer je de e-mail ontvangt, sla je het bijgevoegde bestand op je computer op.

3 Contacten importeren naar de FRITZ!Box

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Als je de contacten wilt overzetten naar een nieuw telefoonboek, klik je op de koppeling "New Telephone Book",
    • of, als je een bestaand telefoonboek wilt vervangen:
    • Klik op de koppeling "Switch Telephone Books" en kies een telefoonboek in de lijst. Alle bestaande items worden dan overschreven tijdens het herstellen.
  4. Klik op de knop "Restore".
  5. Selecteer het bestand (*.XML) met de contacten.
  6. Klik op de knop "Restore Telephone Book".