FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service

Instellingen van de ene naar de andere FRITZ!Box overzetten

Wanneer je naar een ander model FRITZ!Box wisselt, hoef je de nieuwe FRITZ!Box niet compleet opnieuw te configureren; in plaats daarvan kun je van tevoren opgeslagen instellingen van de oude FRITZ!Box snel en eenvoudig naar de andere FRITZ!Box overzetten. De instellingen kun je gemakkelijk importeren met de herstelfuncties in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box. Daarbij kun je selecteren of je alle of alleen bepaalde instellingen, bijvoorbeeld draadloze instellingen en telefoonboeken, naar je nieuwe FRITZ!Box wilt overzetten.

Voorwaarden / Beperkingen

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Instellingen overzetten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Als je alle instellingen uit het back-upbestand wilt overzetten, schakel je de optie "From this FRITZ!Box or another FRITZ!Box of the same model" in,

Opmerking:Je kunt alleen alle instellingen overzetten als het back-upbestand is gemaakt met een FRITZ!Box van hetzelfde model, bijvoorbeeld bij het overzetten van de instellingen van de ene FRITZ!Box 7490 naar de andere FRITZ!Box 7490, en met dezelfde of een oudere versie van FRITZ!OS.

• of, als je alleen geselecteerde instellingen wilt overzetten:
        • Schakel de optie "From a different FRITZ!Box-model" in.
  5. Voer het wachtwoord in, dat je hebt opgegeven bij het opslaan van het back-upbestand.
  6. Klik op "Bestand selecteren" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" dat de FRITZ!Box-instellingen bevat.
  7. Schakel de instellingen in, die je wilt herstellen.
  8. Klik op de knop "Restore".

De instellingen worden nu overgezet en de FRITZ!Box start opnieuw op. Vervolgens moet je alle draadloze telefoons, DECT-repeaters en smarthome-apparaten, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200 of radiatorthermostaten, opnieuw bij de FRITZ!Box aanmelden.

Opmerking:Alle instellingen voor je draadloze telefoons blijven gehandhaafd als je de telefoons aanmeldt via het menu van de telefoons en niet met de wizard "Manage Telephony Devices" in de gebruikersinterface van je FRITZ!Box.