FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service
Not your product?

Draadloze telefoon geeft het bericht "No resources" weer

Het is niet mogelijk te bellen via een vaste lijn met een draadloze telefoon (bijvoorbeeld FRITZ!Fon C5) die is geregistreerd bij de FRITZ!Box. Wanneer je probeert te bellen, wordt een van de volgende berichten weergegeven op de display van de telefoon:

• "No Resources"
  • "No Resource"
  • "No Route to destination"

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Kabels controleren

Fouten in de bekabeling worden vaak over het hoofd gezien. Controleer daarom of de FRITZ!Box correct is aangesloten op je lijn:

• Controleer de bekabeling van je vaste lijn.

2 Telefoon opnieuw configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Verwijder de telefoon waarmee je niet kunt bellen via een vaste lijn. Dit kun je doen door op de knop (Verwijderen) te klikken.
  4. Telefoon opnieuw configureren: Klik op "Configure New Device" en volg de instructies.

3 Vaste lijn controleren

1. Ontkoppel de FRITZ!Box van de vaste lijn.
  2. Sluit een telefoonapparaat aan op dezelfde telefoonlijn en controleer of deze werkt.
  3. Als dit telefoonapparaat ook niet werkt wanneer het is aangesloten op de telefoonlijn, neem je contact op met je telefonieprovider om je lijn te laten controleren.

LET OP!Er zijn mogelijk kosten verbonden aan de controle. Informeer van te voren bij je telefonieprovider over de kosten!