FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service
This document is also available for the following products:

Een tweede internetverbinding maken voor internettelefonie (PVC)

De FRITZ!Box kan een tweede internetverbinding (PVC) maken voor internettelefonie (VoIP). Als de provider van internettelefonie dit ondersteunt of vereist, kan de FRITZ!Box automatisch een tweede internetverbinding voor internettelefonie maken via je DSL-lijn.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Numbers" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de tab "Line Settings".
  4. Ga naar de sectie "Voice Packets" en schakel de optie "Use additional connection for Internet telephony via DSL (PVC)" in.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Als de optie "Use additional connection for Internet telephony via DSL (PVC)" niet beschikbaar is, dan heb je een speciale FRITZ!Box-editie die is gemaakt voor een specifieke provider van DSL- of internettelefonie en die alleen wordt verkocht of beschikbaar gesteld door die provider. Deze edities zijn op maat gemaakt voor de specifieke vereisten van die bepaalde provider en ze bevatten niet altijd alle opties.