FRITZ!Box 7330 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7330 Service
Not your product?

Telefoon die met FRITZ!Box is verbonden, reageert niet

Wanneer je de handset opneemt van een telefoon die is verbonden met een analoge extensie van de FRITZ!Box, hoor je geen geluid (bijvoorbeeld een kiestoon of bezettoon). De telefoon reageert niet (is "dead").

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 FRITZ!Box aansluiten op stopcontact

• Sluit de FRITZ!Box aan op een elektrisch stopcontact. Controleer of er stroom staat op het stopcontact en dat andere elektrische apparaten werken wanneer je ze aansluit op het stopcontact.

2 Meest recente FRITZ!OS voor FRITZ!Box installeren

3 Andere analoge telefoon testen

1. Ontkoppel de telefoon van de FRITZ!Box.
  2. Sluit een andere telefoon aan op dezelfde poort van de FRITZ!Box.
  3. Controleer of je op deze telefoon wel een geluid hoort.
    • Als je een geluid hoort, dan is de eerste telefoon defect of de kabel van de telefoon is beschadigd of onjuist aangesloten:
      • Probeer een andere kabel of neem contact op met de fabrikant van de telefoon.
    • Als je nu ook geen geluid hoort:
      • Controleer of de stekker van je telefoon juist is aangesloten. De twee binnenste pinnen sturen het analoge signaal door van de RJ11-aansluiting "FON" achter op de FRITZ!Box).

4 FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".