FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service
Not your product?

Telefoons gaan over hoewel "Do Not Disturb" of oproepomleiding is geconfigureerd

Telefoons gaan over hoewel "Do Not Disturb" of oproepomleiding is geconfigureerd:

• Hoewel de functie "Do Not Disturb" is ingeschakeld in de FRITZ!Box, gaan verbonden telefoons toch over.
  • Hoewel oproepomleiding is geconfigureerd voor een telefoonnummer, gaan met de FRITZ!Box verbonden telefoons toch over wanneer iemand dat nummer belt.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Optie "important person" uitschakelen in het telefoonboek

Als telefoons overgaan terwijl Do Not Disturb is ingeschakeld, of als oproepomleiding is geconfigureerd en een oproep wordt doorgestuurd als parallelle oproep, dan is de optie "important person" ingeschakeld in het telefoonboek voor deze beller. Als je niet wilt dat je telefoons overgaan in dergelijke gevallen, dan schakel je deze optie uit:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop "Edit" naast de gegevens van de beller.
  4. Schakel de optie "Important person" uit.
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.