FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Betaalkaartlezer gebruiken

Je kunt een betaalkaartlezer aansluiten op een analoge extensie, de poort "FON S0" of een LAN-poort op je FRITZ!Box. Vervolgens kun je het apparaat gebruiken om betaalkaarten te lezen.

Belangrijk:Als de betaalkaartlezer een LAN-poort (Ethernet) heeft, moet het apparaat indien mogelijk worden aangesloten op een LAN-poort op de FRITZ!Box. Vervolgens configureer je het apparaat voor gebruik in het FRITZ!Box-thuisnetwerk.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Betaalkaartlezer configureren als telefoon

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop "Configure New Device" en volg de instructies.
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
    • Als het tijdens de configuratie niet mogelijk is de extensie te selecteren waarmee het apparaat is verbonden, is er al een telefoonapparaat geconfigureerd voor deze extensie.
      • Verwijder dit apparaat en configureer dit opnieuw.