FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Nummers toewijzen aan telefoonapparaten

Je kunt nummers voor uitgaande en inkomende oproepen toewijzen aan de telefoons en andere telefoonapparaten die zijn verbonden met je FRITZ!Box. Op die manier kun je voor elk afzonderlijk telefoonapparaat definiëren welk nummer ieder specifiek apparaat moet gebruiken als je zelf wilt bellen en op welke nummers het moet reageren wanneer je wordt gebeld.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers configureren

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

Internettelefoonnummers configureren

Vaste telefoonnummers configureren

Mobiel telefoonnummer configureren

2 Telefoonnummers toewijzen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor het betreffende telefoonapparaat.

Belangrijk:Als het telefoonapparaat nog niet wordt weergegeven, klik je op de knop "Configure New Device" en volg je de instructies van de wizard.

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Outgoing Calls" het nummer dat het telefoonapparaat moet gebruiken om te bellen.
  5. Selecteer de nummers waarop het telefoonapparaat moet reageren wanneer je wordt gebeld. Je kunt maximaal tien nummers selecteren (met inbegrip van het nummer voor uitgaande oproepen).