FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

FRITZ!Box-gebruikersinterface openen in de modus "IP Client" of "wireless repeater" wanneer het IP-adres onbekend is

Als je de FRITZ!Box gebruikt als "IP client" of "wireless repeater", kun je de gebruikersinterface niet meer openen door fritz.box in te voeren. In plaats daarvan kun je alleen het IP-adres gebruiken dat handmatig is toegewezen aan de FRITZ!Box.

Als je het handmatig aan je FRITZ!Box toegewezen IP-adres bent vergeten, kun je de FRITZ!Box-gebruikersinterface toch nog openen.

Belangrijk:Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS

1 FRITZ!Box-gebruikersinterface openen

De volgende stap is alleen vereist als je een extra FRITZ!Box gebruikt als draadloos toegangspunt of router en als ten minste FRITZ!OS versie 5.20 of hoger is geïnstalleerd op die FRITZ!Box:

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box die je als draadloos toegangspunt of router gebruikt.
  2. Klik op "Home Network" en vervolgens op "Network".
  3. Klik op de tab "Devices and Users".
  4. Selecteer in de lijst de FRITZ!Box die je als draadloze repeater of IP-client gebruikt en waarvan je de gebruikersinterface wilt openen.
  5. Klik op de naam van deze FRITZ!Box.
    • De gebruikersinterface van deze FRITZ!Box wordt geopend.

2 "emergency IP" gebruiken om de gebruikersinterface te openen

Voorbereiding

1. Verwijder alle netwerkkabels uit de LAN-poorten op de FRITZ!Box.
  2. Druk kort op de knop "WLAN" op de FRITZ!Box om het draadloze netwerk uit te schakelen.
    • Het lampje "WLAN" begint te knipperen. Het draadloze netwerk wordt uitgeschakeld zodra het lampje "WLAN" uit gaat.
  3. Gebruik een netwerkkabel om een computer aan te sluiten op een LAN-poort van de FRITZ!Box.

FRITZ!Box-gebruikersinterface openen