FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service
Not your product?

Tweede internetverbinding voor internettelefonie gebruiken (PVC)

De FRITZ!Box kan voor internettelefonie (VoIP) een tweede internetverbinding tot stand brengen. Als de provider voor internettelefonie dit ondersteunt of vereist, kan de FRITZ!Box automatisch een tweede internetverbinding voor internettelefonie tot stand brengen via je DSL-aansluiting.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Klik op het tabblad "Line Settings".
  4. Schakel in de sectie "Voice Packets" de optie "Use additional connection for Internet telephony via DSL (PVC)" in. Als de sectie niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Als de optie niet beschikbaar is, dan heb je een speciale FRITZ!Box-editie die is geproduceerd voor een bepaalde DSL-provider of provider voor internettelefonie en die alleen wordt geleverd door deze provider. Omdat deze edities zijn afgestemd op de specifieke eisen van de betreffende provider, zijn in deze edities niet altijd alle opties beschikbaar.