FRITZ!Box 7340 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7340 Service

Installatie begint niet bij klikken op de koppeling "USB Remote Connection software"

Het is niet mogelijk de software FRITZ!Box USB Remote Connection te installeren via de koppeling "USB Remote Connection software" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Oorzaak

• De instellingen van de webbrowser verhinderen dat het venster voor het installeren van de software automatisch wordt geopend.

1 Instellingen webbrowser aanpassen

• Sta de webbrowser toe om pop-upvensters te openen van de FRITZ!Box-gebruikersinterface:
    • Google Chrome
      1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
      2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Extensies".
      3. Klik op "Opties" bij de pop-upblocker die je gebruikt.
      4. Voer fritz.box in als uitzondering en sluit het venster "Extensies".
    • Mozilla Firefox
      1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
      2. Klik op "Opties" en vervolgens op "Inhoud".
      3. Klik naast de optie "Pop-upvensters blokkeren" op de knop "Uitzonderingen".
      4. Voer onder "Adres van website" fritz.box in.
      5. Klik op "Toestaan" en vervolgens op "Wijzigingen opslaan".
    • Microsoft Internet Explorer
      1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
      2. Klik op "Pop-upblokkering" en dan op "Instellingen voor pop-upblokkering".
      3. Voer onder "Adres van website waarvan pop-ups worden toegestaan" fritz.box in.
      4. Klik op "Toevoegen" en vervolgens op "Sluiten".