FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Maximaal aantal gelijktijdige VPN-verbindingen met FRITZ!Box

In de FRITZ!Box kun je maximaal twaalf VPN-verbindingen (Virtual Private Network) configureren. Of dit verbindingen zijn met andere FRITZ!Boxen, een bedrijfs-VPN is of toegang op afstand voor gebruikers, maakt niet uit.

Hoeveel van deze VPN-verbindingen tegelijk kunnen worden gebruikt, hangt af van de snelheid en het gebruik van de internetverbinding op dat moment.

Belangrijk:Bij meer dan twaalf VPN-verbindingen kunnen er problemen optreden met de weergave in de FRITZ!Box-gebruikersinterface en met de stabiliteit. AVM ondersteunt alleen FRITZ!Boxen waarin maximaal twaalf VPN-verbindingen zijn geconfigureerd.