FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service
Not your product?

Fabrieksinstellingen van FRITZ!DECT 200 laden

Je kunt de knop "DECT" gebruiken om de fabrieksinstellingen van je FRITZ!DECT 200 te laden. Je kunt ook alleen de geregistreerde verbruiksgegevens resetten en een nieuw logboek beginnen, bijvoorbeeld als je een ander apparaat met FRITZ!DECT wilt verbinden.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Registratie van FRITZ!DECT 200 ongedaan maken

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Smart Home" in het menu "Home Network".
  3. Verwijder het apparaat waarvoor je de fabrieksinstellingen wilt laden. Dit kun je doen door op de knop (Verwijderen) te klikken.

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

Sommige instellingen van de FRITZ!DECT 200 blijven mogelijk gehandhaafd nadat je de registratie hiervan bij de FRITZ!Box ongedaan hebt gemaakt. Je moet de FRITZ!Box dus opnieuw opstarten, zodat alle instellingen worden verwijderd:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

3 Fabrieksinstellingen laden

• Houd de knop "DECT" op de FRITZ!DECT 200 ten minste zes seconden ingedrukt en herhaal deze procedure meteen nog twee keer.

De FRITZ!DECT 200 wordt opnieuw opgestart. Het opnieuw opstarten duurt ongeveer twee minuten. Vervolgens worden alle gegevens en instellingen verwijderd en je kunt FRITZ!DECT 200 weer registreren bij de FRITZ!Box.