FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!NAS wordt in de netwerkomgeving van Windows niet weergegeven

De FRITZ!Box en de daarmee verbonden USB-opslagmedia worden in de netwerkomgeving van Windows-computers niet weergegeven.

Oorzaak

• De dienst die nodig is voor het automatisch weergeven van opslag in de Windows-netwerkomgeving, wordt door de FRITZ!Box niet ondersteund.

Geheugen (NAS) als netwerkstation instellen

Als je met de FRITZ!Box verbonden opslag op de computer als netwerkstation configureert, heb je hier zoals gewoonlijk toegang toe.