FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Aantal telefoon- en DECT-apparaten dat kan worden gebruikt met de FRITZ!Box

Je kunt verschillende telefoonapparaten gebruiken met je FRITZ!Box, bijvoorbeeld telefoons, faxapparaten, antwoordapparaten, telefooncentrales. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type aansluiting.

1 DECT-apparaten

Bij de FRITZ!Box kun je de volgende DECT-apparaten tegelijkertijd aanmelden:

2 IP-telefoons en IP-deurintercoms

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) of IP-deurintercoms bij de FRITZ!Box aanmelden.

3 Analoge apparaten

Je kunt aan de FRITZ!Box één analoog eindapparaat aansluiten, bijvoorbeeld Telefoon, faxapparaat of deurintercom.

4 Geïntegreerd antwoordapparaat en faxfunctie

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als fax- en antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. De FRITZ!Box kan worden gebruikt om faxberichten te verzenden en ontvangen en je kunt tot vijf verschillende antwoordapparaten configureren.