FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Aantal telefoon- en DECT-apparaten dat kan worden verbonden met de FRITZ!Box

Je kunt verschillende typen telefoonapparaten (bijvoorbeeld telefoons, faxapparaten, antwoordapparaten of PBX) gebruiken met je FRITZ!Box. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type lijn.

1 DECT-apparaten

Je kunt maximaal zes draadloze telefoons, zes DECT-repeaters, tien FRITZ!DECT 200-apparaten en twaalf Comet DECT-thermostaten registreren.

2 IP-telefoons en IP-deurintercomsystemen

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) of IP-deurintercomsystemen registreren bij de FRITZ!Box.

3 Analoge apparaten

Je kunt een analoog apparaat, bijvoorbeeld een telefoon, faxapparaat of deurintercomsysteem, verbinden met de FRITZ!Box.

4 Ingebouwd antwoordapparaat en faxfunctie

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als fax- en antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. De FRITZ!Box kan worden gebruikt om faxberichten te ontvangen en je kunt maximaal vijf verschillende antwoordapparaten configureren.