FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Foutmelding "An error occurred while installing system components [...]" bij de installatie van FRITZ!Box USB Remote Connection

Installatie van de software FRITZ!Box USB Remote Connection op een computer met Windows 7 (64-bits) is afgebroken. De volgende foutmelding wordt weergegeven:

• "An error occurred while installing system components for fritzbox-usb-fernanschluss. Setup cannot continue until all system components have been successfully installed. Component .NET Framework 3.0 (x86) has failed to install with the following error message: This version of the .NET Framework 3.0 is not supported on a 64-bit operating system. Contact your application vendor."

Oorzaak

• Er is een 32-bits webbrowser (bijvoorbeeld Firefox, Chrome, Safari) gebruikt om de software FRITZ!Box Remote Connection te downloaden op een computer met de 64-bits versie van Windows 7, of de webbrowser heeft niet correct doorgegeven aan de downloadserver dat een 64-bits versie van Windows wordt gebruikt.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

1 Juiste versie van software downloaden en installeren

Gebruik Internet Explorer (64-bits) om de software FRITZ!Box USB Remote Connection te installeren:

1. Log in bij de computer als de Windows-gebruiker die FRITZ!Box USB Remote Connection wil gebruiken.

Belangrijk:Als de gebruiker geen beheerdersrechten heeft, moet je een geldig beheerderswachtwoord invoeren wanneer je de software voor het eerst installeert of opstart.

2. Klik op "Start" en vervolgens op "All programs".
  3. Open "Internet Explorer (64 bit)".
  4. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  5. Klik op "USB Devices" in het menu "Home Network".
  6. Klik op de tab "USB remote connection".
  7. Klik op de koppeling "USB remote connection software".
  8. Klik op "Download" in het venster "USB remote connection".
  9. Download het bestand "fritzbox-usb-fernanschluss.application".
  10. Dubbelklik op het bestand en volg de instructies op het scherm.
  11. Herhaal de stappen 1 – 10 voor alle andere Windows-gebruikers die FRITZ!Box USB Remote Connection willen gebruiken op deze computer.