FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service
Not your product?

FRITZ!DECT 200 registreren bij de FRITZ!Box

FRITZ!DECT 200 is verbonden met je thuisnetwerk via veilig versleutelde DECT-technologie. Na de registratie kun je FRITZ!DECT configureren en bedienen onder "Home Network > Smart Home" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Randvoorwaarden / beperkingen

• Je kunt maximaal tien FRITZ!DECT 200-apparaten registreren bij de FRITZ!Box.

1 FRITZ!DECT 200 registreren

Automatische registratie werkt alleen als je de pincode instelt op "0000" onder "DECT > Base Station" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface:

1. Sluit de FRITZ!DECT 200 aan op een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.
    • Het lampje "DECT" begint regelmatig te knipperen.
  2. Druk binnen 2 minuten op de knop "DECT" op de FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconden ingedrukt totdat het lampje "DECT" of "Info" op de FRITZ!Box begint te knipperen.

De FRITZ!DECT 200 registreert zichzelf automatisch bij de FRITZ!Box. Het lampje "DECT" op FRITZ!DECT blijft branden zodra de DECT-verbinding tot stand is gebracht. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, controleert de FRITZ!Box of er nieuwe firmware beschikbaar is voor FRITZ!DECT. Als er een nieuwe versie van de firmware wordt gevonden, wordt deze meteen bijgewerkt. De lampjes op de FRITZ!DECT knipperen niet meer zodra de updateprocedure is voltooid. Dit proces kan enkele minuten duren.