FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Computer of ander apparaat in het FRITZ!Box-thuisnetwerk gebruiken

1 Apparaat voor het automatisch ophalen van IP-instellingen configureren

Om ervan verzekerd te zijn dat het apparaat altijd de juiste IP-instellingen gebruikt, moet je ervoor zorgen dat het apparaat automatisch de IP-instellingen ophaalt bij de FRITZ!Box (dit is de standaardinstelling van de meeste apparaten):

1. Configureer het apparaat voor het automatisch ophalen van de IP-instellingen per DHCP.

2 Apparaat met FRITZ!Box verbinden

1. Verbind het apparaat via Wi-Fi of met een netwerkkabel met de FRITZ!Box.