FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!DECT-contactdoos laden

Met de "DECT"-knop kun je de fabrieksinstellingen laden van de schakelbare contactdoos (bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200). Je kunt echter ook uitsluitend de opgeslagen verbruiksgegevens resetten en een nieuw registratie beginnen als je alleen een ander apparaat wilt aansluiten.

1 FRITZ!DECT afmelden

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Verwijder het apparaat waarvoor je de fabrieksinstellingen wilt laden. Dit kun je doen door te klikken op de knop (Verwijderen).

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

Sommige instellingen van FRITZ!DECT blijven mogelijk gehandhaafd nadat je deze hebt afgemeld bij de FRITZ!Box. Start de FRITZ!Box daarom opnieuw op, zodat alle instellingen worden gewist:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

3 Fabrieksinstellingen laden

• Houd de knop "DECT" op FRITZ!DECT ten minste zes seconden ingedrukt en herhaal deze procedure meteen nog twee keer.

FRITZ!DECT start nu opnieuw op. Na het opnieuw opstarten zijn alle gegevens en instellingen gewist en kun je FRITZ!DECT opnieuw aanmelden bij de FRITZ!Box.