FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service

Antwoordapparaat reageert op oproepen hoewel het is uitgeschakeld

Je hebt geen antwoordapparaat geconfigureerd in de FRITZ!Box of alle antwoordapparaten zijn uitgeschakeld, maar inkomende oproepen worden toch beantwoord door een antwoordapparaat. Bellers krijgen mogelijk de vraag om een pincode op te geven.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Extern afspelen uitschakelen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Answering Machine" in het menu "Telephony".
    • Als een antwoordapparaat is geconfigureerd:
      1. Klik op de knop "Settings".
      2. Klik op "Additional Settings".
      3. Schakel extern afspelen in en voer "0000" in als pincode.
      4. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
      5. Herhaal de stappen a - d voor alle geconfigureerde antwoordapparaten.
    • Als er geen antwoordapparaten zijn geconfigureerd:
      1. Klik op de koppeling "Configuring the answering machine".
      2. Gebruik de wizard om een antwoordapparaat in te stellen.

Opmerking:Het is niet belangrijk welke instellingen je definieert voor de bedrijfsmodus, de wachttijd voor de begroeting, de duur van de opname en nummers, want dit antwoordapparaat wordt weer gedeactiveerd.

3. Klik op de knop "Settings".
      4. Klik op "Additional Settings".
      5. Schakel extern afspelen in en voer "0000" in als pincode.
      6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
      7. Gebruik de aan-/uit-knop om het antwoordapparaat uit te schakelen.

Als een antwoordapparaat inkomende oproepen blijft beantwoorden, ligt dit niet aan het ingebouwde antwoordapparaat van de FRITZ!Box. Het is een ander antwoordapparaat dat de oproepen beantwoordt. Dit kan een antwoordapparaat zijn dat rechtstreeks is verbonden met de FRITZ!Box (bijvoorbeeld een telefoon met antwoordapparaat) of het postvak van je telefonieprovider. Alleen de telefonieprovider of de fabrikant van het andere apparaat kan het probleem oplossen.