FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service

FRITZ!Box meldt "Unspecified error occurred" bij het toevoegen van een Google-agenda

Bij het configureren van een automatische schakeling voor FRITZ!DECT, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, kan Google Agenda niet worden toegevoegd. Tijdens het authentificeren wordt de foutmelding "The authentication process for the Google Calendar on the FRITZ!Box could not complete the procedure successfully. Unspecified error (code:=1) occurred" weergegeven.

Oorzaak

• Het authentificeringsproces werd voortijdig afgebroken.

1 FRITZ!Box opnieuw opstarten

2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

2 Agenda toevoegen