FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service

Extra bevestiging om bepaalde functies uit te voeren

De extra bevestiging is bij de eerste wijziging of uitvoering van een gevoelige functie eenmalig vereist. De bevestiging is dan een uur lang geldig, zodat je verdere wijzigingen binnen deze tijd niet opnieuw hoeft te bevestigen. Zodra je opnieuw inlogt in de gebruikersinterface, of een gevoelige functie uitvoert in een nieuw venster van je webbrowser, is een nieuwe bevestiging nodig.

In het thuisnetwerk kun je het uitvoeren bevestigen met een knop op de FRITZ!Box of met een telefoon dat is aangesloten op de FRITZ!Box. Bij toegang vanaf internet kun je een bevestigingscode uit de Google Authenticator App invoeren, als je onder "System > FRITZ!Box Users > Login to the Home Network" de bevestiging via de Google Authenticator App inschakelt en de app hebt geconfigureerd voor deze gebruiker.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Uitvoeren in het thuisnetwerk bevestigen

Uitvoeren bevestigen met een knop

1. Druk kort op een willekeurige knop van de FRITZ!Box wanneer je hiernaar wordt gevraagd in de gebruikersinterface. Ter bevestiging knipperen de leds van de FRITZ!Box één keer.
  2. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.

Uitvoeren bevestigen met een telefoon

Met IP-telefoons, bijvoorbeeld FRITZ!App Fon kunnen geen toetssequenties worden gestuurd aan de FRITZ!Box. Daarom kun je het uitvoeren niet bevestigen met een IP-telefoon.

1. Voer de code die wordt weergegeven in de gebruikersinterface, in op de telefoon en druk op de gesprekstoets (hoorn van de haak nemen).
  2. Leg na ca. 3 seconden weer op.
  3. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.

2 Uitvoeren bij toegang vanaf internet bevestigen

1. Voer in het meldingsvenster van de FRITZ!Box de bevestigingscode uit de Google Authenticator App in, zodra je hiernaar wordt gevraagd in de gebruikersinterface. De code wordt voor de gebruiker weergegeven in de app.
  2. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.