FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service

Analoge telefoon in FRITZ!Box configureren

Je kunt een analoge snoergebonden telefoon of een analoge draadloze telefoon met een eigen basisstation aansluiten op de FRITZ!Box. Na de configuratie kun je met je telefoon bellen via alle telefoonnummers die zijn geconfigureerd in de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers in FRITZ!Box configureren

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

Internettelefoonnummers configureren

1. Configureer de internettelefoonnummers in de FRITZ!Box.

Mobiel telefoonnummer configureren

1. Configureer het mobiele telefoonnummer in de FRITZ!Box.

2 Telefoon op FRITZ!Box aansluiten

1. Verbind de telefoon met de analoge poort van de FRITZ!Box.

3 Telefoon in FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Schakel de poort "Fon 1" in en klik op "Next". De wizard voert je door de configuratie.

Belangrijk:Is het niet mogelijk de poort te kiezen waarop telefoon is aangesloten, dan is op deze poort al een ander toestel geconfigureerd. Je moet dit apparaat eerst verwijderen.