FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service
This document is also available for the following products:

Gigaset geeft telefoonboek na FRITZ!OS-update niet weer

Een draadloze telefoon van Gigaset geeft na een update van FRITZ!OS het telefoonboek, gemiste oproepen en verschillende andere FRITZ!Box-functies niet weer.

Oorzaak

• De Gigaset ondersteunt CAT-iq 2.0, waardoor nu de oorspronkelijk functietoewijzing van het Gigaset-toetsenblok wordt gebruikt.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Gigaset toetstoewijzing gebruiken

Bij Gigaset-modellen die CAT-iq 2.0 ondersteunen, hebben de toetsen nu de functies die de telefoon zelf biedt. Het FRITZ!Box-telefoonboek kun je nu openen door de tuimeltoets naar beneden lang ingedrukt te houden en gemiste oproepen via de toets met de enveloppe. De oproeplijst en het telefoonboek worden daarnaast weergegeven in het menu van de telefoon.

Workaround

Als je in de FRITZ!Box de ondersteuning voor CAT-iq 2.0 uitschakelt, kun je de vorige toetstoewijzing gebruiken:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "DECT".
  3. Schakel in de sectie "Troubleshooting" de optie "Support for CAT-iq 2.0-compatible devices enabled" uit.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  5. Meld de telefoon eenmalig opnieuw aan bij de FRITZ!Box.