FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service

Mesh-pictogram wordt bij andere FRITZ!Box niet weergegeven

Hoewel de FRITZ!Box is geconfigureerd als Mesh Repeater, wordt deze in het Mesh-overzicht van de Mesh Master weergegeven zonder Mesh-pictogram.

Afb.: Mesh Master geeft FRITZ!Box weer zonder Mesh-pictogram

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

Voor integratie in het Mesh-netwerk moet op de Mesh Master en Mesh Repeater FRITZ!OS 7 of nieuwer zijn geïnstalleerd:

1. Installeer op de Mesh Master en de Mesh Repeater het meest recente FRITZ!OS.

2 Toetsblokkering uitschakelen

Integratie in het Mesh-netwerk is alleen mogelijk met een druk op de knop. Schakel daarom de toetsblokkering uit in de Mesh Master en de Mesh Repeater:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Mesh Repeater met een druk op de knop in het Mesh-netwerk integreren

1. Druk op de verbindingsknop van de Mesh Repeater (zie tabel) en houd de knop ingedrukt tot de "WLAN"-led begint te knipperen. Mogelijk gaan er ook nog andere leds knipperen.
  2. Binnen 2 minuten: Druk op de verbindingsknop van de Mesh Master en houd de knop ingedrukt tot de bevestigingsled (zie tabel) oplicht. Mogelijk lichten er ook andere leds op.
    FRITZ!Box-modelVerbindingsknopBevestigingsled
    FRITZ!Box 7590, 7530, 7520, 6890, 6660 Connect / WPS Connect / WPS
    FRITZ!Box 6591, 6590 Connect / WPS WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7490, 7430, 5491, 5490 WLAN WPS WLAN / Info
    FRITZ!Box 6490, 6430 WLAN WPS WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7560, 7362 SL WLAN WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7583, 7582, 7581, 7580 WPS WLAN / Info
    FRITZ!Box 6820, 4040, 4020, 3490 WPS WLAN
  3. De procedure is voltooid, zodra de Mesh Master de Mesh Repeater in het Mesh- overzicht weergeeft met het Mesh-pictogram .