FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service
This document is also available for the following products:

Mesh Repeater kan niet worden ingeschakeld voor telefonie

Het lukt niet om een Mesh Repeater in te schakelen voor telefonie. Nadat op de link "Enable" is geklikt in de gebruikersinterface van de Mesh Master onder "Home Network > Mesh > Mesh Settings", wordt de Mesh Repeater niet opgenomen in de lijst met ingeschakelde Mesh Repeaters.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Telefoonnummers in de Mesh Repeater wissen

Als je al telefoonnummers hebt geconfigureerd in de Mesh Repeater, moet je éérst de telefoonnummers wissen en de Mesh Master of de Mesh Repeater opnieuw opstarten:

1. Klik in de gebruikersinterface van de Mesh Repeater op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Wis alle telefoonnummers die zijn geconfigureerd in de Mesh Repeater. Dit kun je doen door op de knop (Verwijderen) te klikken.

2 IP-telefoon in Mesh Master wissen

Als de Mesh Repeater wordt ingeschakeld, wordt er in de Mesh Master automatisch een IP-telefoon geconfigureerd voor de Mesh Repeater. In de Mesh Master kunnen maximaal 10 IP-telefoons worden geconfigureerd. Als je al 10 IP-telefoons hebt geconfigureerd in de Mesh Master, wis dan ten minste één IP-telefoon:

1. Klik in de gebruikersinterface van de Mesh Master op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Wis een telefoon die is geconfigureerd voor de verbinding "LAN/WLAN". Dit kun je doen door op de knop (Verwijderen) te klikken.